Over ARAC

Onze Accommodatie

ARAC heeft een volledige atletiek accommodatie op Sportpark de Heikant te Arendonk. Onze accommodatie is bereikbaar via adres: Grotstraat, 2370 Arendonk. Hier is ook een ruime parking aanwezig.

Accommodatie

Clubgebouw

Op het terrein is een clubgebouw aanwezig. In het clubgebouw is het secretariaat gezeteld. Verder zijn er kleed- en doucheruimtes, toiletten en bergruimtes in het gebouw aanwezig.

Accommodatie

Piste en Standen

Naast het clubgebouw is de atletiekbaan van ARAC gesitueerd. ARAC heeft een goed onderhouden graspiste. Samen met de gemeente en vaste vrijwilligers wordt met grote zorg de graspiste op niveau gehouden voor de wekelijkse trainingen en wedstrijden in het seizoen. Zeker met het intensieve gebruik van de graspiste is dit een grote uitdaging. Maar de ervaring en inzet van de onderhoudsmannen zorgt nagenoeg altijd voor geschikte (loop)omstandigheden.

Op en rond de piste zijn verder diverse standen aanwezig.

  • Een goed onderhouden ver spring stand;
  • Standen voor de werpnummers: discuswerpen, kogel stoten en speer werpen
  • Een hoogspringstand met een in 2017 nog vervangen hoogspringmat.

Op het sportpark de Heikant vinden ook andere lopers en sporters voldoende voorzieningen. Er zijn diverse halfverharde paden, grasstroken, een Finse piste, een fit-o-meter en beachvolleyvelden.

Accommodatie