ARAC bevestigt ACS als hoofdsponsor Atletiekpiste

ARAC bevestigt ACS als hoofdsponsor Atletiekpiste

ARAC bevestigt ACS als hoofdsponsor Atletiekpiste

ARAC-voorzitter Mike Janssen en Ronny Luyten namens ACS Accountants en BelastingconsulentenĀ ondertekenden vandaag een sponsorovereenkomst voor de realisatie van onze atletiekpiste.

Samen met een kleine afvaardiging van het ARAC-bestuur zijn we vanochtend samen gekomen bij ACS om een belangrijke sponsor voor ons komende pisteproject te bevestigen. We zijn dan ook erg trots om dit nieuws met jullie te delen.

ACS verbindt zich voor de komende 3 jaar als hoofdsponsor voor het pisteproject met een optie tot verlenging. Opnieuw een belangrijke stap dichterbij de uitvoering. Wij willen bij deze ACS en in het bijzonder Ronny Luyten nogmaals danken voor de enorme betrokkenheid bij dit project en onze vereniging!

De werkgroep infrastructuur zit ondertussen niet stil. Jullie hebben hier eerder kunnen lezen dat de aanvraag voor de omgevingsvergunning inmiddels is ingediend. En er wordt al hard gewerkt aan de voorbereiding van uitvoering.

Ook andere sympatisanten laten zien dat we hier samen voor gaan! Op onze website steun.atletiek-arac.be is al een mooi bedrag binnen gehaald. We blijven ons project natuurlijk onder de aandacht houden. Als alles mee zit gaan we komend voorjaar van start met de aanleg. Het jaar 2021 wordt dus zonder meer een spannend jaar voor onze club!

Meer afbeeldingen

ARAC bevestigt ACS als hoofdsponsor Atletiekpiste: afbeelding 1
ARAC bevestigt ACS als hoofdsponsor Atletiekpiste: afbeelding 2
ARAC bevestigt ACS als hoofdsponsor Atletiekpiste: afbeelding 3
ARAC bevestigt ACS als hoofdsponsor Atletiekpiste: afbeelding 4