Corona-maatregelen i.v.m. herstart atletiektrainingen

Corona-maatregelen i.v.m. herstart atletiektrainingen

Corona-maatregelen i.v.m. herstart atletiektrainingen

Zoals eerder aangekondigd gaan we komende week opnieuw starten met onze atletiektrainingen. Hier meer informatie daarover!

Zoals beloofd verdere afspraken, richtlijnen wat betreft de opstart van onze atletiektrainingen. De eerste groepen van Staf en Peter starten op maandag 18 mei. Op dinsdag 19 mei starten de jeugd en andere loopgroepen. Op donderdag 21 mei is er geen training voor de jeugd vanwege een feestdag, hier graag rekening mee houden.

Omdat er van de gemeente uit enkel maar met 2 groepen van telkens 20 atleten op de graspiste getraind mag worden, hebben we gekozen om met de pupillen en miniemen op te starten, en dus nog niet met de benjamins en de kangoeroes. Dit is natuurlijk geen fijn nieuws om mee te beginnen, maar dit is voor onze atletiekclub een niet alledaagse situatie. We willen onze werkwijze eerst op een degelijke manier uittesten, en hopen daarom op jullie begrip. Vanaf het moment dat de benjamins en kangoeroes wel mogen starten, laten we dit weten.

In de bijlage kunnen jullie de richtlijnen vinden die Arac hanteert voor, tijdens en na de trainingen.

We vertrouwen erop dat jullie zoveel mogelijk de richtlijnen zullen respecteren;  houd het gezond en veilig; zo zorgen we met zijn allen dat we binnenkort allemaal opnieuw kunnen genieten van onze geliefkoosde sport.

Sportieve groeten, Bestuur en trainers

Bijlages