Klaar?...START!!

Klaar?...START!!

Klaar?...START!!

Na vele jaren dromen, puzzelen en hard werken start ARAC op 17 mei a.s. met de bouw van onze eigen atletiekpiste. En we kunnen jouw hulp gebruiken.

Dankzij jullie steun gaan wij onze grote DROOM eindelijk realiseren … onze eigen ARAC-atletiekpiste wordt werkelijkheid!!

De grondwerken starten op maandag 17 mei 2021 en de finalisatie van de piste wordt verwacht tegen voorjaar 2022. Afhankelijk van weersomstandigheden kan dit misschien vroeger zijn.

Ter voorbereiding van de werken zullen wij omheiningshekken (HERAS hekken) moeten aanbrengen en wij zoeken hiervoor (tenminste) 10 personen die ons komen helpen op vrijdag 14 mei om 9u op Sportpark Heikant! Gelieve iets te laten weten als je mee kan helpen via reactie op email aan arac@atletiek.be.

Ook als je op andere manieren wilt helpen aan de bouw van de piste mag je dit altijd aan ons laten weten. We zullen regelmatig ook wat vrijwillige handen nodig hebben. En je helpt ons natuurlijk ook door in mei onze routes van De Piste In te lopen of wandelen. Kleine bijdrage staat hier tegenover en je ziet Arendonk en omliggende dorpen zoals je dat nog niet gezien hebt. Alvast enorm bedankt!