Informatiepagina Atletiekpiste gelanceerd

Informatiepagina Atletiekpiste gelanceerd

Informatiepagina Atletiekpiste gelanceerd

Het is al even bekend: We hebben een piste! En hier vind je nu ook alle gebruikersinfo!

Vanaf medio 2022 is onze nieuwe atletiekpiste dan officieel klaar. En met het inzaaien van het middenterrein afgelopen najaar is deze momenteel volop in gebruik voor onze trainingen. Nog een paar afrondende werkzaamheden, met name in de omgeving van de Powerhill en de startzone, zijn we dan echt zover.

ARAC lanceert daarom vanaf januari 2023 een specifieke web-pagina alle informatie over onze Atletiekpiste.

Je vind op deze pagina algemene informatie en foto's van de realisatie, maar ook specifieke informatie als je als lid /niet-lid of als groep onze piste wilt gebruiken. Natuurlijk is de toegang altijd te organiseren, mits je je ook aan de gebruiksregels en afspraken houdt. Voor andere informatie of vragen over onze atletiekpiste kun je ook een mail sturen naar arac@atletiek.be.

Met het lanceren van deze web-pagina vervalt onze vroegere steun-website. Met dit initiatief hebben leden, sponsoren en iedereen die ons pisteplan wilde ondersteunen een bijdrage gedaan door symbolisch bij te dragen aan een stukje piste. Het totale project was natuurlijk een enorme investering die mogelijk is geweest, mede dankzij jullie!! ARAC wil jullie dan ook nogmaals hartelijk danken!

Nu de piste bijna is afgewerkt, zal volop werk worden gemaakt van onze tijdsregistratie-ruimte aan finish en de graveerstrook met vermelding van de crowdfuning-sponsors.

We houden jullie hiervan uiteraard verder op de hoogte.