Looptip: Natuurloop Arendonk-Ravels geopend!

Looptip: Natuurloop Arendonk-Ravels geopend!

Looptip: Natuurloop Arendonk-Ravels geopend!

Door samenwerking tussen ARAC, Gemeenten, Sport Vlaanderen en Natuur en Bos is vanaf nu een vaste natuuromloop te vinden in de bossen van Hoge Vijvers in Arendonk en de Gewestbossen in Ravels.

 

Enige tijd geleden is ARAC door de gemeente benaderd om mee te denken in een uitdagende en vaste natuurloop. Na enige afstemming en verkenning is de natuuromloop nu geopend en de routekaart beschikbaar. Dankzij de gemeente Arendonk, gemeente Ravels, Sport Vlaanderen en Natuur en Bos is de gehele route voorzien van signalisatie en startborden. 

Bijzondere dank aan ARAC-ers Ann Geudens, Kathleen Steemans en Tom Severijns (gemeente Arendonk) die toch meermaals in het veld zijn geweest om de route voor- en na te verkennen en een leuke film voor de lancering te maken! Allemaal dank!

Hier vind je het nieuwsbericht van de gemeente Arendonk met een leuke filmpje van de route. Wil je het de omloop zelf eens proberen? Starten kan bij de Parking aan de Wouwershoeve of in het zuiden bij de Parking Hoge Vijversbos. Wil je meer meters maken? Steek dan via de gele lus ook zeker eens door naar de Gewestbossen van Ravels. 

NB: onze club is vanaf nu ook Peter/Meter van deze route. Dus als je bijzonderheden ziet (ontbrekende signalisatie, omgevallen bomen) op de route, mag je dit altijd melden via arac@atletiek.be.