Word ARAC-lid seizoen 2022-2023

Word ARAC-lid seizoen 2022-2023

Word ARAC-lid seizoen 2022-2023

Loop, werp of spring jij graag op onze nieuwe atletiekpiste? Of blijf je graag lopen met je groep of trainer? Verleng dan nu je lidmaatschap of sluit je aan bij atletiekclub ARAC.

Sinds mei 2022 beschikt ARAC over een officiële atletiekpiste, waar we echt trots op mogen zijn. Een deel van de investering gebeurde via subsidie van de gemeente en van de Vlaamse overheid en een
vrij groot deel door eigen middelen van de Club. Atletiekclub ARAC is een gezonde club met mooie activiteiten in Arendonk en omliggende gemeenten. Door dit alles als clubbestuur goed te beheren gedurende vele jaren werd de realisatie van deze piste eindelijk werkelijkheid. En natuurlijk met dank aan alle leden en sponsors die dit mee mogelijk gemaakt hebben.

Maar we hebben dit natuurlijk ook vooral te danken aan onze leden. Daarom deze warme oproep om je ook voor het nieuwe atletiekseizoen weer aan te sluiten bij ARAC. Of als je nog geen lid bent, sluit je alsnog aan. 

Je vindt via deze link meer informatie of kunt je direct inschrijven voor het nieuwe atletiekseizoen. En je krijgt er als ARAC-lid ook veel voor terug:

  • Zo kan ieder lid, vanaf scholier of recreant, een badge aanvragen bij de club waarmee je gratis (10€ borg voor de badge) en onbeperkt op onze gloednieuwe piste kan trainen, dus
    ook buiten de normale trainingsuren.
  • Wedstrijdatleten krijgen begeleiding van ervaren gediplomeerde trainers.
  • Verder kunnen alle leden gebruik maken van de douches/kleedkamers op het sportpark en is iedere atleet verzekerd tegen ongevallen

Kortom ARAC biedt waar voor je geld! En vergeet niet; Atletiek is de moeder aller sporten....dat wil je toch niet missen!