Bekijk hier de wedstrijdverslagen.

ARAC-atleten lopen veldloop in zonnig Lommel

Tijdens een mooie zonnige dag hebben de ARAC-atleten weer hun beste beentjes voor gezet tijdens de veldloop in Lommel. In de ochtend vertrok een mooie groep jeugdatleten van ARAC naar het uitdagende parcours van Lommel. Later die dag zijn er ook verschillende (jong) volwassen ARAC-ers (vanaf cadet) aan de start verschenen.

Wedstrijdverslag Egmond aan Zee

Egmond aan Zee, 2019

Weerom was het jaar voorbij gevlogen en vertrokken we vrijdagmiddag naar Egmond aan zee voor een ARAC-weekend.  Het is altijd leuk om met zovelen op reis te gaan en stil is het nooit want lopers weten altijd wel wat te vertellen.  Voor den ene is het te koud en den andere vindt het te winderig om maar niets te zeggen over de pijntjes die hier en daar erbij horen.  Maar al bij al is iedereen blij er weer bij te zijn.