Activiteiten

Veldloop ARAC zaterdag 7 december 2024

VELDLOOP

De zogenaamde ‘Katrientjesloop’ is de jaarlijks terugkerende winter-veldloop van ARAC. Vanaf 2019 is het parcours van onze veldloop verplaatst van Sportpark Heikant naar de omgeving van Het Scoutsgebouw en de bosrijke omgeving van het Congobos in Arendonk. Het parcours voert over een gras- en los-zandondergrond. Deels loopt de route door een bos met enkele hoogteverschillen. Voor de winnaars zijn fraaie (geld- en natura)prijzen voorzien.

Kleedkamers en douches enkel in ons clubgebouw aan onze piste aan de Grotstraat (er is helaas geen wasgelegenheid beschikbaar in het scoutslokaal). Voor sporters en bezoekers is uitgebreide gelegenheid tot eten en drinken voorzien.

De Katrientjesloop is een initiatief van ARAC.

Categorieën

Alle loopcategorieen worden voor dames en heren voorzien. Kangoeroes, benjamins, pupillen, miniemen, cadetten, scholieren, junioren, masters en senioren. In het programma wordt ook voor de G-atleten een uitdagende ronde voorzien.

Locatie en Inschrijven

Parking 1: Sportpark Heikant (Adres: Grotstraat) bij onze atletiekpiste en clubgebouw

Parking 2: Parking Sportpark Heikant (aan zijde voetbalterreinen).

Er is geen parking voorzien voor toeschouwers aan de Biesputten (scoutslokaal en tennis). Parkeren in de straat is niet mogelijk.

Verplicht inschrijving via www.atletiek.nu, ook voor niet aangesloten atleten.

Er is geen inschrijving mogelijk ter plaatse.

Inschrijfgeld voor atleten € 3,00. Toegang voor publiek € 5,00. Gratis voor ARAC clubleden.

Wil je meer weten over deze activiteit? Meld je dan bij een van de trainers of stuur een mailtje naar het secretariaat arac@atletiek.be.

Meer Informatie