Over ARAC

Aanmelden

We vragen alle leden in ieder nieuw seizoen door te geven welke vrijwilligerstaken je wilt doen. Als je ideeën hebt of je wilt aanmelden als vrijwilliger, kun je dit melden bij het secretariaat of een mailtje sturen naar arac@atletiek.be.

Bekijk hier de foto's

Vrijwilliger bij ARAC

Bij Atletiek Vereniging ARAC zijn veel leden actief als vrijwilligers. Zonder vrijwilligers is het voor geen enkele vereniging mogelijk om goed te functioneren. ARAC is daarom altijd op zoek naar vrijwilligers. Ook jij kan je nuttig maken voor de club.

ARAC organiseert veel activiteiten voor alle leden; jong en oud. Maar we verwachten wel iets terug. In het belang van alle atleten, willen we je vragen minimaal één (of meer) activiteiten met jouw hulp te ondersteunen. Dit geldt ook voor de ouders van jeugdatleten. Je hoeft hierbij niets van atletiek te weten.

Werkzaamheden en Taken

Er zijn diverse mogelijkheden om als vrijwilliger ARAC te helpen:

  • Hulp op het secretariaat: administratieve taken
  • Helpen bij wedstrijden: vervoer atleten, hulp jury, voorbereidingen
  • Onderhoud aan terrein en materialen
  • Helpen bij één van onze activiteiten
  • Asistent-trainer of helpende ouder bij de trainingen
  • Mee denken met het bestuur

Voor de voorbereiding van onze activiteiten en onze werking zijn diverse werkgroepen samengesteld. In deze werkgroepen komen bestuur en vrijwilligers samen voor onder andere: G-werking, sponsoring, infrastructuur en werkgroepen per activiteit/evenement.

ARAC-Onderhoudsteam

Één team van vrijwilligers willen we hier graag extra benoemen. ARAC werkt namelijk met een vast en vrijwillig team van onderhoudsmensen. Zij zetten zich het hele jaar in om de piste, de standen en alle ARAC-materialen netjes te houden. In de zomerperiode zijn zij wekelijks op de piste te vinden om te maaien, op te ruimen en dergelijke. Graag stellen wij hen aan je voor:

Marcel De Proost

Marcel De Proost

Marcel Hooyberghs

Marcel Hooyberghs

Ludo Van Herck

Ludo Van Herck