Ongeval melden

Ongeval melden

De Vlaamse Atletiekliga heeft een sportverzekering bij Ethias.

Indien je tijdens de training of tijdens een wedstrijd een ernstig sportongeval oploopt, kan je best meteen een formulier voor de sportverzekering vragen op het secretariaat of downloaden.

  ARAC aangifte verzekering

Daarna graag inleveren op het secretariaat [link naar contactgegevens] van ARAC, óf inleveren bij Ann Geudens, Kuiperkensstraat 13, 2370 Arendonk, ann.geudens@telenet.be.

Op onze eigen activiteiten kan je steeds terecht bij de trainers of het secretariaat. Loop je het sportongeval op tijdens een wedstrijd op een andere locatie, kan je daarvoor terecht op het wedstrijdsecretariaat ter plaatse of bij de hoofdscheidsrechter. Kunnen zij je niet helpen, dan kan je het formulier achteraf nog steeds op het clubsecretariaat ophalen óf downloaden.

BENODIGDE INFORMATIE

Er zijn twee onderdelen die we nodig hebben om je aangifte correct in te kunnen dienen:

  1. Algemene informatie van het ongeval;
  2. Medisch attest van de behandelende geneesheer.

Na registratie van het ongeval ontvang je via de club een dossiernummer bij Ethias. Hou vanaf het sportongeval alle rekeningen netjes bij. Na de terugbetaling van de kosten door het ziekenfonds, stuur je de rekeningen op naar Ethias voor de afrekening (steeds het dossiernummer vermelden!).

Bij eventuele vragen kan er steeds contact opgenomen worden met het secretariaat.