Onze Atletiekpiste

Algemene informatie

ONZE ATLETIEKPISTE

ARAC heeft in 2021 een volledig nieuwe atletiekpiste met bijbehorende standen gerealiseerd op Sportpark de Heikant te Arendonk. Onze accommodatie is bereikbaar via adres: Grotstraat, 2370 Arendonk. Hier is ook een ruime parking aanwezig.

Accommodatie

ATLETIEKPISTE, STANDEN EN POWERHILL

Naast het clubgebouw is de atletiekpiste van ARAC gesitueerd. ARAC heeft een volledig nieuwe en IAAF-gecertificeerde atletiekpiste sinds 2021. Het betreft een spurtstrook van acht banen en zes banen rondom rond en een baan met steeplebak. Op en rond de piste zijn diverse atletiekstanden aanwezig voor speer werpen, discus werpen, kogel stoten, ver springen, hoog springen. Ook zijn alle baanvoorzieningen aanwezig voor een polsstok hoog springen-stand.

Naast de piste is een klimheuvel (de zgn Powerhill) aanwezig voor de nodige helling- en traptrainingen. Op het sportpark Heikant bevinden zich ook voor andere lopers en sporters voldoende voorzieningen. Er zijn diverse looppaden, grasstroken, een Finse piste, een fit-o-meter en beachvolleyvelden.

Atletiekpiste en omgeving

CLUBGEBOUW

Op het terrein is een clubgebouw aanwezig. In het clubgebouw is het secretariaat gezeteld. Verder zijn er kleed- en doucheruimtes, toiletten en bergruimtes in het gebouw aanwezig.

Clubgebouw