Vertrouwenspersoon

Vertrouwenspersoon

Elke vereniging heeft wel eens te maken met ontevredenheid bij trainers, ouders, sporters, bestuurders of andere personen. Vaak volstaat een goed gesprek om problemen of misverstanden op te lossen en de samenwerking weer op goede rails te krijgen.

Af en toe kunnen ontstane spanningen binnen de club niet op dergelijke manier opgelost worden en is het nodig om verdere stappen te ondernemen. Dan kan het nuttig zijn om een derde, liefst neutrale, persoon te betrekken. Deze zal op een objectieve manier via gesprekken en aangereikte info de elementen van de problemen oplijsten en op basis daarvan proberen om tussen beide partijen tot een consensus te komen.

Anderzijds is het belangrijk dat elke persoon in de vereniging te allen tijde met individuele problemen terecht kan bij een vertrouwenspersoon. Vaak wordt deze functie gelinkt aan problemen van handtastelijkheden binnen een club, doch ook problemen tussen ouders en trainers of tussen trainers onderling zouden tot de bevoegdheid van de vertrouwenspersoon kunnen behoren.

Zij stelt zich graag aan u voor:

Ik ben Marita De Vocht

  • Mama van dochter Emma en van tweelingzonen Andreas en Florian. Deze zijn alle 3 actief bij Arac. Vrouw van Paul.
  • Gezelligheid en lekker tafelen maken me blij. Ik houd van skiën, een boek of magazine lezen en tijd doorbrengen met mijn familie. Mijn favoriete vakantieland is Italië, voelt als “thuis”.
  • Ik heb een 2-tal jaar terug de opleiding vertrouwenspersoon gevolgd bij IDEWE en heb hierrond al wat ervaring opgebouwd in een internationale omgeving.

Als je me graag wil spreken, stuur me een mailtje : paul.van.houdt@telenet.be

Marita De Vocht

Marita De Vocht