Vertrouwenspersoon

Vertrouwenspersoon

Elke vereniging heeft wel eens te maken met ontevredenheid bij trainers, ouders, sporters, bestuurders of andere personen. Vaak volstaat een goed gesprek om problemen of misverstanden op te lossen en de samenwerking weer op goede rails te krijgen.

Af en toe kunnen ontstane spanningen binnen de club niet op dergelijke manier opgelost worden en is het nodig om verdere stappen te ondernemen. Dan kan het nuttig zijn om een derde, liefst neutrale, persoon te betrekken. Deze zal op een objectieve manier via gesprekken en aangereikte info de elementen van de problemen oplijsten en op basis daarvan proberen om tussen beide partijen tot een consensus te komen.

Anderzijds is het belangrijk dat elke persoon in de vereniging te allen tijde met individuele problemen terecht kan bij een vertrouwenspersoon. Vaak wordt deze functie gelinkt aan problemen van handtastelijkheden binnen een club, doch ook problemen tussen ouders en trainers of tussen trainers onderling zouden tot de bevoegdheid van de vertrouwenspersoon kunnen behoren.

Zij stelt zich graag aan u voor:

Ik ben LIES

  • Los: Ik maak graag contact met mensen. Dat mag wat losjes, té stijf vind ik ook ongemakkelijk. Ik heb van luisteren mijn beroep als coach/trainer/consultant gemaakt.
  • Interesse: Ik ben geïnteresseerd in bijna alles. Je zou het ook nieuwsgierig kunnen noemen.
  • Enthousiast: Ik word enthousiast van alles wat me interesseert maar vooral van improvisatietheater spelen, joggen, lezen, lachen, babbelen met vrienden, …
  • Super: Ik vind het leven vaak super. Ik zie vaak heel veel mogelijkheden.

Als je me graag even wil spreken, stuur dan een bericht naar liesverstraete.bine@gmail.com

Lies Verstraete

Lies Verstraete