Clubkledij

Clubkledij

Clubkleuren ARAC

De club clubkleuren van ARAC zijn geel met blauw. ARAC-atleten dragen bij wedstrijden bij voorkeur een blauwe broek en een blauw of geel shirt met het logo van ARAC.

clubkledij ARAC

Verplichte Wedstrijdkleding

Onze wedstrijdkledij bestaat uit singletjes in diverse maten voor volwassenen en kinderen. Ook zijn er voor de dames, in de maten S/M/L, topjes verkrijgbaar. Verder zijn bijpassende (losse- en nauwaansluitende) loopbroeken beschikbaar.

Op het secretariaat zijn deze verkrijgbaar. Alles aan € 25,- per stuk. Liefst op donderdag tussen 19.00-20.00 uur, en de betaling graag via een bankoverschrijving, het banknummer krijgt U op het secretariaat.

Atletiekkleding Algemeen

Voor overige atletiekkleding werken wij samen met Jakosportshop.

Speciaal voor ARAC-leden biedt Jakosportshop atletiekkleding aan tegen zéér scherpe prijzen. We hebben gekozen voor de ‘running-collectie’ van JAKO.

Ook biedt de webshop trainingsvesten, T-shirts, sportshorts, jassen en dergelijke aan. De meeste kledingstukken worden voorzien met het logo van ARAC. Het is zelfs mogelijk om sommige kleding te voorzien de eigen naam. De bedrukking gebeurt op professionele en uniforme wijze. Het Logo ARAC in geel op de borst en duidelijk in letters ARAC op de rug. Ook zijn in de webshop een aantal interessante accessoires beschikbaar waar je uit kan kiezen!

Hopelijk wil iedereen, naar eigen mogelijkheden, passende kleding dragen om zichtbaar als één club naar buiten te komen..

Meer informatie

Voor meer informatie, pasdagen of vragen kun je altijd contact opnemen met Kathleen Steemans of je stuurt een mailtje naar het secretariaat op arac@atletiek.be.