Werking

Start 2 Run

Algemeen

Je bent een beginnende loper en wil op een gezonde manier opbouwen naar 5 km? De beste en makkelijkste manier om je sportieve doelstellingen na te streven is om dit in groep te doen. Je bent daarom van harte uitgenodigd om bij ARAC te starten met lopen!

Beginnen met lopen is een uitdaging. Dankzij de gelijkmatige opbouw van het Start 2 Run-programma, de persoonlijke begeleiding en een groep mensen met hetzelfde doel gaat het allemaal nog vlotter. De deskundige en ervaren trainers van ARAC begeleiden je bij je uitdagingen en motiveren je om langzaam maar zeker je lat steeds hoger te leggen. We dagen je uit en helpen je verder.

Bekijk hier de foto's Start 2 Run

Start 2 Run

Elk voorjaar (en soms najaar) organiseert ARAC een "start to run" sessie. De training richt zich op zowel beginners alsook meer gevorderde lopers (zij kunnen opbouwen naar 10 en 15 km).

Zowel in Arendonk, als in Retie worden er cursussen opgestart. Raadpleeg onze kalender op onze homepagina wanneer deze plaatsvinden.

Onze Trainers

Marc Gevers

Marc Gevers

Trainer

Hanne van de Sande

Hanne van de Sande

Trainer

Danny Hermans

Danny Hermans

Trainer

Inschrijven

Wil je direct inschrijven:

U kunt ook ter plekke inschrijven op de avond van de eerste les of gewoon een mailtje sturen naar het secretariaat arac@atletiek.be.

De lessenreeks bedraagt € 25,- en omvat:

  • 20 lessen Start 2 Run
  • Op en top begeleiding door ervaren trainers
  • Trainingsschema's
  • Ongevallenverzekering tijdens de cursus
  • Afhankelijk van je mutualiteit krijgt u een deel van de kostprijs terug

Door achteraf aan te sluiten bij onze club, kunt u onder deskundige begeleiding uw grenzen verleggen, zowel in afstand als snelheid.

Meer informatie

Wilt u meer weten over Start 2 Run of over joggen voor een betere gezondheid. Klik dan hier voor meer informatie.