30ste editie Pierenloop

30ste editie Pierenloop

30ste editie Pierenloop

De organisatie van de Pierenloop Ravels schenkt samen met Pontes recordbedrag aan Kind In Nood.

Alhoewel het voor de Pierenloop in Ravels dit jaar een corona-editie was, heeft het een recordbedrag aan Kind in Nood kunnen schenken.

Door het wegvallen van vele kosten bij het niet-doorgaan van de editie 2020 werd het sponsorgeld doorgeschoven naar 2021 en met nieuw sponsorgeld van vooral PONTES kan de Pierenloop een recordopbrengst in 2021 schenken aan Kind in Nood Kempen. Als tegenprestatie werd aan het personeel van Pontes door Pierenloop Ravels een vliegdoop aangeboden op het vliegveld van Weelde bij de Kempische Aëroclub. Voorzitster van Kind in Nood Kempen Vera Celis kwam persoonlijk de uitzonderlijk grote cheque van 7.500 euro in ontvangst nemen!

Het huidig organiserend comité heeft er 10 jaar organisatie op zitten en zoekt nieuw bloed. Daarom zoeken gemeente Ravels, het Pierenloop comité en ARAC naar een oplossing om de continuïteit en verderzetting van dit mooie Ravelse loopevenement voort te zetten. Hopelijk mogen we je dan ook in 2022 weer begroeten op de 31ste Pierenloop in het kermisweekend van Ravels!

(foto: Tom Wustenberghs, ceo Pontes, Kim Verbeek Pontes, voor Kind in Nood: Sofie Claes en Vera Celis (directeur), voor Pierenloop Annemie Taeymans en Jan Schillebeeckx)