Ben jij mee De Pist In?

Ben jij mee De Pist In?

Ben jij mee De Pist In?

Samen met de omliggende dorpen Retie, Oud-Turnhout en Ravels organiseert ARAC vanaf 2 mei een aantal lopen waarmee je onze regio nog beter leert kennen!

Helaas is het door Corona niet mogelijk onze gebruikelijke evenementen te organiseren. Maar we zitten natuurlijk niet stil. We bieden graag enige uitdaging aan alle lopers en wandelaars in de regio. 

Dankzij de helpers van 'De pist in' kun je van 2 mei tot 31 mei genieten van prachtige looptochten in Arendonk, Retie, Ravels en Oud-Turnhout. Je kunt kiezen voor uitgepijlde routes van 5 tot 21 kilometer. In elke gemeente kan je drie afstanden lopen of wandelen door bos, landschap en dorpen.

  • Begeef je naar een van de vier vertrekpunten. Je herkent de startplaats aan de banners van De Pist In.
  • Scan de QR-code op de startbanner met Payconic en maak 5 euro over. Of schrijf vooraf 5 euro over naar BE76 4180 0500 0195 met vermelding 'De Pist In'.
  • Volg de pijlen geniet van je tour!

De Pist In wordt georganiseerd door de loopevenementen Retie TrailDwars door Oud-Turnhout, de Pierenloop en Arendonk Loopt. Samen zijn zij 'De Pist In'. Via deze link vind je ook de specifieke website van het evenement met meer praktische informatie en o.a. gpx-bestanden van de routes. De vier loopevenementen bundelen met De Pist In hun krachten om de bouw van de atletiekpiste van Arendonkse Atletiekclub ARAC, de club van hun hart, mee mogelijk te maken.

Wij wensen je veel plezier!