Infoavond jeugd 26 okt - BELANGRIJK

Infoavond jeugd 26 okt - BELANGRIJK

Infoavond jeugd 26 okt - BELANGRIJK

Alles over atletiektraining, -wedstrijden en begeleiding om met plezier en blessurevrij deel te nemen. Een onmisbaar moment voor ouders/verzorgers!

Onze ARAC-trainers hebben een belangrijke taak: het begeleiden en trainen van onze jeugdpupillen en andere atleten. We zijn dan ook zeer dankbaar dat we al jaren een vaste poule van ervaren trainers hebben. Maar ook dat er steeds nieuwe trainers en begeleiders opstaan om onze grote groep van jeugdatleten goed te begeleiden.

Het is voor onze trainers belangrijk dat ouders ook op de hoogte zijn hoe onze training en begeleiding wordt ingestoken. Het afgelopen jaar is er toch wel het één en ander veranderd. Op de info-avond geven we uitleg over: training (begeleiding, doelen), wedstrijden (inschrijven, aanwezig zijn), wijzigingen (nieuwe vorm kangoeroes en benjamins, nut van Beker van Vlaanderen, ..), puntensysteem voor de wedstrijd en nog veel meer.

Heb je interesse? Stuur dan een mailtje naar jeugd_arac@hotmail.com met het aantal personen dat je aanwezig wilt zijn. De infoavond vindt plaats in ons clubgebouw op dinsdagavond 26 oktober a.s. tijdens de training van 18.30-19.30u. Tot dan!