Nieuwe collectie JAKO-loopkleding

Nieuwe collectie JAKO-loopkleding

Nieuwe collectie JAKO-loopkleding

Nieuwe collectie JAKO-loopkleding binnenkort beschikbaar bij ARAC

De nieuwe collectie van JAKO is binnen. ARAC organiseert daarom twee pas- en besteldagen, namelijk op dinsdag 5 maart en donderdag 14 maart 2019 vanaf 19.30 uur in ons clublokaal. 

De ‘Running-collectie’ van JAKO (T-shirt, tanktop, vest) verdwijnt helaas uit het gamma, maar we gaan deze vervangen door kleding die er het meest op lijkt. Binnenkort komen de nieuwe kledingstukken op de site van Jakosportshop

De artikelen in het gamma zijn:

  • Vrijetijdsbroek Profi (zijnaad met lange doorlopende rits, enkel in volwassen maten)
  • Vrijetijdsbroek Classico met rits
  • Trainingsbroek met rits (in polyester)
  • Winterjas met kap in kleur royal (blauwe arac kleur)
  • Softshelljas (royal kleur)
  • Regenjas met kap (royal kleur)
  • Shirt lange mouw (royal kleur)
  • Underwear comfort, lange mouw met turtleneck (royal kleur)

Het logo van Arac wordt standaard bedrukt op de borst van het kledingstuk en de letters ARAC op de achterkant, zo ook op de accessoires (rugzak, spiketasje enz), Je naam kan eventueel ook worden vermeld, maar dan aan een meerprijs. 

Dankzij jakosportshop kunnen we jullie deze clubkledij aanbieden aan zéér scherpe clubprijzen. Op de pasdagen is er de mogelijkheid om te bestellen en te betalen, contant of via bancontact. Na ongeveer een kleine 3 weken is de bestelling binnen op het secretariaat. Indien U niet aanwezig kunt zijn op de pasdagen, is er mogelijkheid tot passen en bestellen op het webwinkeladres: Kemelbeekstraat 6, 2460 in Tielen. Neem van tevoren contact op met mij (nina.vandekerkhof@telenet.be) óf Kathleen Steemans (vaes-Steemans@skynet.be), dan regelen wij een afspraak met de webshop.

Uiteraard is niemand verplicht hierop in te gaan, maar we hopen uiteraard op grote belangstelling en als ARAC weer zichtbaar naar buiten te komen!

Sportieve groeten
Het ARAC-bestuur