Op dinsdag 23 juni mogen de benjamins en kangoeroes weer meetrainen!

Op dinsdag 23 juni mogen de benjamins en kangoeroes weer meetrainen!

Op dinsdag 23 juni mogen de benjamins en kangoeroes weer meetrainen!

Kangoeroes en Benjamins

Beste allemaal,

Eindelijk nog eens wat nieuws rond onze jeugdtrainingen.
Enkele weken geleden hebben we de trainingen hernomen voor onze pupillen en miniemen. Gezien de strikte maatregelen die we vanuit de Overheid, VAL en gemeente opgelegd kregen, voelden we ons genoodzaakt om de benjamins en kangoeroes nog niet te laten starten.
Ondertussen verlopen de trainingen vlot en worden de maatregelingen versoepeld.

Toch rekenen we nog even op jullie geduld.
Jammer genoeg zijn er een aantal omstandigheden die samenvallen. We hebben een aantal trainers die er wegens persoonlijke redenen nog niet bij kunnen zijn en een aantal jeugdtrainers moet nu blokken voor hun examens. Dit is uiteraard het belangrijkste. 


Maar vanaf dinsdag 23 juni zullen we weer met voldoende trainers paraat zijn om jullie 2 keer per week training te geven. Gelukkig gaan de trainingen in juli en augustus gewoon door.
Voor info van eventuele wedstrijden wachten we nog op informatie vanuit de federatie. Als dit terug aan de orde is, zullen jullie ook terug een nieuwsbrief ontvangen. Dit had de afgelopen weken weinig zin.


Enkele praktische afspraken aangezien we nog wel enkele richtlijnen moeten volgen.
Wij als trainers wachten jullie op aan de parking. Vandaar uit worden jullie in groepen verdeeld en toegewezen aan een trainer. Ook kinderen met de fiets of te voet mogen tot daar komen. Het ophalen van de kinderen gebeurt ook daar. Kinderen onder 12 jaar moeten geen afstand meer houden, maar jullie als ouders wel.


De kleedkamers zullen niet open zijn. Naar het toilet gaan kan nog wel, maar zorg ervoor dat je thuis nog geweest bent.


Het waterkraantje aan de vijver is afgesloten. Breng je eigen drinkbus mee.


Verder zorgen wij ervoor dat het gebruikte materiaal ontsmet wordt. Buiten het werpmateriaal (kogel, hockeybal) blijf je best overal af.We hopen op jullie begrip om toch nog 2 weekjes te wachten.

Groeten
de jeugdtrainers