Start2Run van start in 2024

Start2Run van start in 2024

Start2Run van start in 2024

Iedereen die wil, kan starten met lopen! Je leest hier hoe je begint!

In samenwerking met Retie Trail-organisatie biedt ARAC vanaf het voorjaar 2024 opnieuw start2run-trainingen aan in Retie! Op 10 weken tijd bouw je op van 0 naar 5 kilometer. De eerste les is op woensdag 3 april. Op woensdag 12 juni ben je klaar voor jouw eerste 5 kilometer.

Beginnen met lopen is een uitdaging. Dankzij de gelijkmatige opbouw van het Start 2 Run-programma, de persoonlijke begeleiding en een groep mensen met hetzelfde doel gaat het allemaal nog vlotter. Hanne Van de Sande en Danny Hermans, twee sterkhouders van Retie Trail, begeleiden je bij je uitdaging en motiveren je om langzaam maar zeker je lat steeds hoger te leggen. De trainingen zijn elke week op woensdag om 19 uur en op zondag om 9.30 uur in het Prinsenpark. Af en toe wijken we uit naar sportpark Vossekot.

Je betaalt 30 euro voor de volledige lessenreeks. Hiermee ben je ineens verzekerd tijdens de lessenreeks via onze achterliggende atletiekclub ARAC. Afhankelijk van je mutualiteit krijg je een deel terug. Je vindt via deze link meer info en praktische informatie.

Voor gemeente Arendonk en gemeente Ravels is ARAC nog bezig met de voorbereiding van de organisatie. Kijk alvast op onze algemene pagina en lees meer over de Start2Run-trainingen. Wil je meer informatie of heb je interesse om in deze regio deel te nemen, stuur dan een mail naar atletiek-arac.be. Wij hopen zo spoedig mogelijk ook in Arendonk en Ravels de trainingen te kunnen aanbieden.