Start2Run Retie en Arendonk in 2024

Start2Run Retie en Arendonk in 2024

Start2Run Retie en Arendonk in 2024

Starten met lopen? Je leest hier hoe je begint! Schrijf je nu nog in via arac@atletiek.be

Ook dit jaar organiseert atletiekclub ARAC weer Start 2 Run sessies. Zowel in Arendonk als in Retie (in samenwerking met Retie Trail) kun je van start! Op 10 weken tijd bouw je op van 0 naar 5 kilometer. Beginnen met lopen is een uitdaging. Dankzij de gelijkmatige opbouw van het Start 2 Run-programma, de persoonlijke begeleiding en een groep mensen met hetzelfde doel gaat het allemaal nog vlotter.

In Retie begeleiden Hanne Van de Sande en Danny Hermans, twee sterkhouders van Retie Trail, je bij je uitdaging en motiveren je om langzaam maar zeker je lat steeds hoger te leggen. In Arendonk wordt je begeleid door Peter Wynen en Emile Brouwers.

Praktisch Start 2 Run Retie:

  • De eerste les in Retie is op woensdag 3 april a.s. Op woensdag 12 juni ben je klaar voor jouw eerste 5 kilometer.
  • De trainingen zijn elke week op woensdag om 19 uur en op zondag om 9.30 uur in het Prinsenpark. Af en toe wijken we uit naar sportpark Vossekot.

Je betaalt 30 euro voor de volledige lessenreeks. Hiermee ben je ineens verzekerd tijdens de lessenreeks via onze achterliggende atletiekclub ARAC. Afhankelijk van je mutualiteit krijg je een deel terug. Je vindt via deze link meer info en praktische informatie.

Praktisch Start 2 Run Arendonk:

  • De eerste les in Arendonk is op dinsdag 9 april a.s. Op donderdag 13 juni ben je klaar voor jouw eerste 5 kilometer.
  • De trainingen zijn elke week op dinsdag en donderdag om 19 uur op Sportpark Heikant Arendonk.

 

Voor gemeente Ravels is ARAC nog bezig met de voorbereiding van de organisatie. Kijk alvast op onze algemene pagina en lees meer over de Start2Run-trainingen. Wil je meer informatie of heb je interesse om in deze regio deel te nemen, stuur dan een mail naar atletiek-arac.be. Wij hopen Start 2 Run later dit jaar ook in Ravels aan te kunnen aanbieden.