Terugkoppeling bijzondere algemene vergadering

Terugkoppeling bijzondere algemene vergadering

Terugkoppeling bijzondere algemene vergadering

Hier vindt u het verslag van de vergadering van dinsdag 21 november 2023.

Het ARAC-bestuur heeft een bijzondere algemene vergadering ingelast. Deze extra vergadering is gehouden om uitvoering te geven aan de wettelijke verplichting om voor 1-1-2024 onze statuten aan te passen op de vernieuwde VZW-wetgeving.

De vergadering heeft plaatsgevonden op dinsdag 21 november 2023 om 20.30 uur in het clubgebouw op Sportpark Heikant. 

Besproken:

  1. Vaststelling wijziging statuten: de gewijzigde statuten zijn door de voorzitter en onder-voorzitter behandeld en ondertekend. Hiermee zijn de benodigde wijzigingen van onze statuten n.a.v. aangepaste regelgeving vastgesteld.
  2. Tussentijdse wijzigingen bestuur: Mike Janssen (voorzitter) en Katrien Bruijninckx (bestuurslid) hebben aangegeven dat zij per 1-1-2024 hun taken in het bestuur neerleggen. De officiële bevestiging van deze wijziging vindt plaats tijdens onze reguliere en nog te plannen algemene ledenvergadering in 2024. Wilco van Heerewaarden (onder voorzitter) zal de taken van Mike Janssen tijdelijk overnemen totdat een opvolger gevonden is. 

Het huidige bestuur is op zoek naar nieuwe bestuursleden. Geinteresseerden mogen zich melden bij het huidige bestuur of kunnen een mail sturen naar arac@atletiek.be.