Word ARAC ambassadeur voor nieuwe piste!

Word ARAC ambassadeur voor nieuwe piste!

Word ARAC ambassadeur voor nieuwe piste!

Meer weten of sponsoren? Ga direct naar Steun ARAC...

Vandaag, woensdag 1 juli om 9.00 uur was er een persmoment op de ARAC-piste op Sportpark Heikant. Bekende Vlaamse Atleten kwamen samen met de pers en RTV!

Samen met Hans van Alphen, Benny Govaerts en Elfje Willemsen opent onze voorzitter Mike Janssen de volgende stap in ons pisteproject. Zoals bekend zetten de ARAC-ers zich volle bak in om in 2021 een volwaardige kunststof atletiekpiste te realiseren.Vanaf vandaag lanceren we onze sponsorwebsite en bijbehorend sponsorplan: https://steun.atletiek-arac.be/

Kijk dus zeker vanavond naar RTV, en houdt morgen de GVA, Nieuwsblad en het Laatste nieuws in de gaten, het is zeker de moeite waard.

Het pisteproject wordt inmiddels financieel gesteund door onder andere gemeente Arendonk en Sport Vlaanderen. Maar van onze club is ook een forse investering benodigd. Daarom hopen we dat jij ons steunt via de aangeven website. En nog belangrijker; dat je dit bericht en onze plannen deelt met familie, vrienden, collega's en noem maar op. Zet je vanaf vandaag samen met ons volle bak in om zoveel mogelijk sponsoren te vinden om onze droom samen te realiseren! 

 

Bijlages

Meer afbeeldingen

Word ARAC ambassadeur voor nieuwe piste!: afbeelding 1
Word ARAC ambassadeur voor nieuwe piste!: afbeelding 2
Word ARAC ambassadeur voor nieuwe piste!: afbeelding 3
Word ARAC ambassadeur voor nieuwe piste!: afbeelding 4
Word ARAC ambassadeur voor nieuwe piste!: afbeelding 5
Word ARAC ambassadeur voor nieuwe piste!: afbeelding 6
Word ARAC ambassadeur voor nieuwe piste!: afbeelding 7
Word ARAC ambassadeur voor nieuwe piste!: afbeelding 8