Word ARAC-lid seizoen 2023-2024

Word ARAC-lid seizoen 2023-2024

Word ARAC-lid seizoen 2023-2024

Loop, werp of spring jij graag op onze nieuwe atletiekpiste? Of blijf jij gewoon je ronde doen met groep of trainer? Verleng dan nu je lidmaatschap of sluit je aan bij atletiekclub ARAC.

Beste ARAC-lid,

Vooreerst dank om (opnieuw) lid te worden van onze mooie atletiekclub.

U geniet als ARAC lid van een nieuwe moderne piste, goed opgeleide en gemotiveerde trainers en een modern clubgebouw met toiletten, kleedkamers, douches etc.

Arac heeft de voorbije jaren sterk geïnvesteerd in deze volledige nieuwe piste. Hierdoor waren wij genoodzaakt om de voorbije jaren de lidgelden te verhogen. Voor het nieuwe jaar heeft het bestuur besloten om het lidgeld NIET te verhogen. Dit ondanks dat de kosten voor onze werking zeker niet zijn gedaald. We vinden het belangrijk dat ieder lid voor een zeer democratische prijs gebruik maken van onze moderne infrastructuur.

Wij rekenen er dan wel op dat iedereen zijn steentje bijdraagt aan de werking van onze club. ARAC organiseert immers meerdere activiteiten doorheen het atletiekjaar. Activiteiten die ervoor zorgen dat we financieel gezond kunnen blijven. Om ook in de toekomst deze activiteiten en werking te garanderen, willen we alle leden vriendelijk doch dringend vragen onze club actief te helpen. Daarom vragen wij vanaf dit seizoen dat ieder lid* minimaal 1 activiteit aanduidt om actief te helpen als clubvrijwilliger. 

*Met lid bedoelen wij in dit verband leden van vanaf cadet. Voor jeugdatleten bedoelen wij ouder of verzorger.

Het bestuur is ook steeds aanvullend op zoek naar vrijwilligers om onze activiteiten mee te organiseren. Vele handen maken immers licht werk!

Je vindt via deze link meer informatie of kunt je direct inschrijven voor het nieuwe atletiekseizoen.

Wat krijg je als ARAC-lid terug:

  • Ieder lid, vanaf scholier of recreant, kan een badge aanvragen bij de club waarmee je gratis (€ 10 borg voor de badge) en onbeperkt op onze prachtige piste kan trainen, dus
    ook buiten de normale trainingsuren.
  • Alle wedstrijdatleten krijgen begeleiding van ervaren en gediplomeerde trainers.
  • Alle leden kunnen kosteloos gebruik maken van de douches/kleedkamers op het sportpark
  • Iedere atleet is tijdens gebruik van onze infrastructuur verzekerd tegen ongevallen.

Kortom ARAC biedt waar voor je geld! Hebt u vragen/opmerkingen? Dan kan u steeds terecht bij één van onze bestuursleden, een mail sturen naar arac@atletiek.be of kom gewoon eens langs op het secretariaat.

Alvast bedankt om onze mooie club te steunen.

Het ARAC-bestuur