ARAC-atleten lopen veldloop in zonnig Lommel

ARAC-atleten lopen veldloop in zonnig Lommel

ARAC-atleten lopen veldloop in zonnig Lommel

Tijdens een mooie zonnige dag hebben de ARAC-atleten weer hun beste beentjes voor gezet tijdens de veldloop in Lommel. In de ochtend vertrok een flinke groep jeugdatleten van ARAC naar het uitdagende parcours van Lommel. Later die dag zijn er ook verschillende (jong) volwassen ARAC-ers (vanaf cadet) aan de start verschenen.

Zo gaat dat dan; ARAC-tent en atleten mee vanaf Heikant en dan naar de wedstrijd! Daar parkeren en inschrijven. Eerst even een rondje parcours verkennen. Goed opwarmen natuurlijk. En dan lopen maar. Het parcours in Lommel loopt vanaf het grasveld, over de gravel-atletiekpiste, daarna slingerend door de bossen en dan weer terug het rechte stuk op naar de finish. Afhankelijk van je leeftijdscategorie moet je soms natuurlijk nog een rondje verder.

De ARAC-atleten hebben mooie prestaties neer gezet. Sowieso iedereen die heeft mee gedaan verdient natuurlijk een dikke pluim! Het starte direct al goed. Ellen liep zich naar een eerste podiumplaats, Sara naar plaats 2 en Joeri naar een top 3 notering bij de G-atleten. Sjoerd Schellekens (benjamins 2011) en Tuur Steemans (benjamins 2010) liepen zichzelf naar een top 5-notering. Maar natuurlijk ook alle andere prestaties mogen er zijn. Proficiat met jullie sportieve prestatie! Voor de uitslagen zie deze link

In de namiddag zijn er door de (jong) volwassenen ook nog mooie prestaties neergezet. Zo liep Marthe Meeus zich naar een knappe 3e plek bij de scholieren. Gino Steemans naar plaats 4 bij de masters. En Jonas Van Schoubroeck behaalde een tweede plaats bij de senioren. 

De veldlopen van dit jaar zijn bijna gedaan. Volgende week gaan de (aangemelde) jeugdatleten naar de BK in Brussel. De week erop gaan we nog naar Tessenderloo. De laatste veldloop van dit jaar. Succes allemaal en hopelijk zien we jullie daar!

Meer afbeeldingen

ARAC-atleten lopen veldloop in zonnig Lommel: afbeelding 1
ARAC-atleten lopen veldloop in zonnig Lommel: afbeelding 2
ARAC-atleten lopen veldloop in zonnig Lommel: afbeelding 3
ARAC-atleten lopen veldloop in zonnig Lommel: afbeelding 4
ARAC-atleten lopen veldloop in zonnig Lommel: afbeelding 5
ARAC-atleten lopen veldloop in zonnig Lommel: afbeelding 6
ARAC-atleten lopen veldloop in zonnig Lommel: afbeelding 7