Beker van Vlaanderen 2022: pupillen en miniemen

Beker van Vlaanderen 2022: pupillen en miniemen

Beker van Vlaanderen 2022: pupillen en miniemen

Beker van Vlaanderen 2022: pupillen en miniemen meisjes

Onze pupillen en miniemen meisjes bijten zoals elk jaar de spits af voor de beker van Vlaanderen. De volgende weken is het de beurt aan de andere categorieën.

 

De meisjes trokken afgelopen zaterdag naar Booischot om onze clubkleuren te verdedigen. We werden ingedeeld in een zeer sterke reeks met o.a. Herentals, Lyra, Roba, Leuven. Dit zijn stuk voor stuk grote en sterke clubs. Onder meer doordat zij ontstaan zijn door fusie met andere clubs. In die clubs moet je strijden om te mogen deelnemen. Geef ons dan maar het kleine en familiale karakter van ARAC. Onze atleten hebben niet alleen sterk gepresteerd, maar minstens evenveel energie gestoken in het supporteren voor andere atleten. 

Kato, Ella, Zoë, Floor, Hanne, Marie, Lisa, Loes en Noor hebben het beste van zichzelf gegeven en eindigde op een knappe 9 de plaats in het teamklassement.

 

Beker van Vlaanderen 2022: pupillen en miniemen jongens

Na de meisjes mochten de jongens zondag naar Mol. Het weer was al wat beter dan zaterdag en onze jongens konden hun kunnen tonen in een heerlijk zonnetje. Ook zij werden ingedeeld in een sterke reeks, maar vochten voor wat ze waard zijn. Een knappe 8ste plaats was het resultaat.

Matthias, Jenne, Fil, Cis, Andreas, Florian, Twan, Tuur, Arne, Mattisse en Andreas hebben dit schitterend gedaan. Proficiat jongens.

Meer afbeeldingen

Beker van Vlaanderen 2022: pupillen en miniemen : afbeelding 1
Beker van Vlaanderen 2022: pupillen en miniemen : afbeelding 2