BK Brussel jeugdatleten t/m cadetten

BK Brussel jeugdatleten t/m cadetten

BK Brussel jeugdatleten t/m cadetten

Wederom een heerlijke warme dag. Bijna zo warm dat de atleten extra moesten afzien tijdens hun loop. Voor de supporters des te meer reden om de lopers extra aan te moedigen! Lees en zie hier hoe onze ARAC-jeugdatleten deze dag presteerden op het Belgisch Kampioenschap veldloop in Brussel.

 

Het was weer een fijne dag om er voor te gaan! Samen naar Brussel. Parcours verkennen en opwarmen en dan vliegen onze atleten er weer in. De groepsfoto laat de mooie locatie zien. In het Park van Laken en bijna onder het Atomium mochten onze lopers knallen over het parcours. En dan starten. Soms met (bijna) 100 atleten op de startlijn. Duwen en trekken, elkaar op de schoenen staan en armen breed om te zorgen dat je plaats hebt. Dan in een rechte lijn stevig omhoog lopen - de parkheuvel op. En dan nog een of meerdere rondes doorbijten in de felle zon, heuvel af, heuvel op en dan weer in grote passen naar beneden recht op de finish af! En er is hard gelopen. Lotte Verwaest heeft het parcours zelfs op één schoen uitgelopen; respect doorzetter! 

Er verschenen vandaag ook twee cadetten van ARAC aan de start: Jorre Meeus bij de oudste kadetten. Die een voor hem zeer mooie 55 ste plaats wist te versieren; dit zonder specifieke atletiektraining. Bij de scholieren meisjes heeft Marthe Meeus onze kleuren hoog gehouden. Dat heeft ze schitterend gedaan met een 21ste plaats in haar geboortejaar. Dit was de beste cross van het seizoen voor haar. In de Provincie Antwerpen moest ze maar twee atleten uit de provincie voor laten!

We wensen iedereen proficiat met hun sportieve prestatie!! Fijn dat je ARAC weer hebt vertegenwoordigd en hopelijk hebben ook jullie genoten! Hier vind je de uitslagen . Hieronder nog wat mooie foto's.

Meer afbeeldingen

BK Brussel jeugdatleten t/m cadetten: afbeelding 1
BK Brussel jeugdatleten t/m cadetten: afbeelding 2
BK Brussel jeugdatleten t/m cadetten: afbeelding 3
BK Brussel jeugdatleten t/m cadetten: afbeelding 4
BK Brussel jeugdatleten t/m cadetten: afbeelding 5
BK Brussel jeugdatleten t/m cadetten: afbeelding 6
BK Brussel jeugdatleten t/m cadetten: afbeelding 7
BK Brussel jeugdatleten t/m cadetten: afbeelding 8
BK Brussel jeugdatleten t/m cadetten: afbeelding 9
BK Brussel jeugdatleten t/m cadetten: afbeelding 10
BK Brussel jeugdatleten t/m cadetten: afbeelding 11
BK Brussel jeugdatleten t/m cadetten: afbeelding 12
BK Brussel jeugdatleten t/m cadetten: afbeelding 13
BK Brussel jeugdatleten t/m cadetten: afbeelding 14
BK Brussel jeugdatleten t/m cadetten: afbeelding 15
BK Brussel jeugdatleten t/m cadetten: afbeelding 16