Verslag jeugdmeerkamp Herenthout, zaterdag 8 juni 2019

Verslag jeugdmeerkamp Herenthout, zaterdag 8 juni 2019

Verslag jeugdmeerkamp Herenthout, zaterdag 8 juni 2019

Zaterdag 8 juni vond er weer een zomerwedstrijd plaats voor het Kempisch jeugdcriterium. Het weer was niet al te best die dag. Af en toe kwam de zon kijken maar er zijn ook regenbuien geweest en veel wind. Lees hier het wedstrijdverslag.

Zaterdag 8 juni vond er weer een zomerwedstrijd plaats voor het Kempisch jeugdcriterium. Het weer was niet al te best die dag. Af en toe kwam de zon kijken maar er zijn ook regenbuien geweest en veel wind.

Met 8 atleten trokken we naar Herenthout. 5 minimen meisjes (Loes Verhoeven, Liene Adriaensen, Sarah Raeymaekers, Yente Verwaest en Lotte verwaest), 1 pupillen meisje (Noor Adriaensen), 1 benjamin meisje (Bintou Bagate) en 1 benjamin jongen (Mauro Blockx).

Mauro ging naar huis met 4 medailles. 2 keer een zilveren medaille en 2 keer een bronzen medaille. Voor Bintou was het haar eerste wedstrijd. Zij ging al meteen naar huis met een bronzen medaille bij het kogelstoten. Noor heeft als enige pupil Arac goed verdedigd.

De miniemen dames hebben het ook super goed gedaan. Zij konden voor de eerste keer op een wedstrijd 300 meter lopen. Tijdens het wachten aan de start kregen ze met een regenbui te maken. Ondanks de regen hebben ze het super goed gedaan.

Meer afbeeldingen

Verslag jeugdmeerkamp Herenthout, zaterdag 8 juni 2019: afbeelding 1
Verslag jeugdmeerkamp Herenthout, zaterdag 8 juni 2019: afbeelding 2
Verslag jeugdmeerkamp Herenthout, zaterdag 8 juni 2019: afbeelding 3