Verslag van de BVVL voor kadetten en scholieren

Verslag van de BVVL voor kadetten en scholieren

Verslag van de BVVL voor kadetten en scholieren

Zeer mooie prestaties op de BVVL!
 

Met 2 x een tiende plaats,  zowel voor de meisjes als de jongens waar we telkens met een halve ploeg moesten aantreden. Bij de meisjes konden we maar 12 proeven van in totaal 20 bezetten (3 kadetten en 3 scholieren). Bij de jongens hadden we eveneens maar 12 van de 20 proeven bezet , hier hadden we wel een volledige kadettenploeg, maar slechts één scholier.

Bij de kadetten meisjes hadden we Floor Govaerts die zeer puik presteerde op haar eerste officiële 100 en 200 meter als eerstejaars kadet.


Ook onze beide G-atleten Sara  Moeskops en Ellen Ceulemans mogen terugblikken op een geslaagde namiddag. Zij wisten zich meer dan behoorlijk staande te houden tussen het andere jonge geweld.


De drie scholieren meisjes Leonie Govaerts, Marthe Meeus en Lies Moeskops hebben voor heel wat puntjes gezorgd met een 1ste – 2de en 3de plaats op hun “ normale “ nummers.
Ook op de bijkomende nummers die ze niet gewoon zijn wisten ze een aantal atleten achter zich te houden.
 
De kadetten jongens beschikten dan wel over een volledige ploeg maar met een aantal nieuwe jongens die hun eerste wedstrijd betwistten is het toch niet zo evident.
De twee echt nieuwe jongens Marti Geuens en Stijn Van de Vel waren zeker meevallers en zorgden voor meer puntjes dan verwacht op voor hun toch zeer ongewone proeven kogel en hoog.
De twee eerstejaars kadetten Witse Waumans en Siebe Verwaest hebben, zoals wel meer nodig is op een interclub, ook de voor hun ongewone proeven 300H en spurt / speer met volle overtuiging afgelegd.
De meer “ ervaren “ kadetten Jorre Meeus en Jonas Verwaest hebben de langere loopnummers voor hun rekening genomen met voor beiden een mooie 5de plaats, zowel op 1500 als de 800m. Jonas wist zelfs zijn reeks op zijn bijnummer de 200meter te winnen, heel knap!
Op de aflossing konden de kadetten nog een mooie 6de plaats versieren en dat met een niet spurtersploeg (geen enkele specifieke spurter in de ploeg) Proficiat ; Jonas – Witse – Jorre en Stijn!


Zoals hierboven gezegd hadden we spijtig genoeg maar één scholier Bjarne Vennekens maar die wist op zijn ééntje wel 18 punten bij elkaar te sprokkelen, met een 6de plaats op de 100m en een 2de plaats op de 800m (nipt geklopt in de spurt).