Verslag wedstrijd Malle zondag 22 september 2019

Verslag wedstrijd Malle zondag 22 september 2019

Verslag wedstrijd Malle zondag 22 september 2019

Verslag wedstrijd Malle zondag 22 september 2019

Op naar de wedstrijd in Malle met weer een leuke bende. De weg naar Malle was toch wat ingewikkeld voor sommige maar we zijn er geraakt. We kwamen in Malle aan, en we hadden het mooie zonnetje meegebracht. We waren nog maar net aangekomen en Renske Aerts ging al lopen met de 1ste plaats op de 60m. Daarna hadden we Liene Adriaensen die ook alles op alles zette op de 80m en daarbij behaalde ze een 3de plaats. Daarna was het de beurt aan Mauro Blockx die ook alles bijeen sprokkelde voor de 600m, en een mooie 3de plaats binnen haalde. Ook Quinten van Mechgelen was van de partij en deed zijn uiterste best, hij was de enige miniemen jongen. Hij nam de 80m en de 1000m voor zijn rekening, daarbij behaalde hij een mooie top 10 plaats. Ook bij de andere jeugdatleten zijn er zeer mooie prestaties geleverd, en persoonlijke records behaald, proficiat allemaal!

Maar waar we echt wel trots op mogen zijn is de aflossing, wat was dat voor een ambiance! Liene, Laura, Loes, fleur, Renske, Lisa, Kato, Mauro en Sjoerd (en alle andere jeugdatleten van andere clubs die het team volledig maakte) zijn met  met een bronzen medaille naar huis gegaan, super gedaan!

Malle was ook de laatste wedstrijd van de zomer, dat betekende de uitreiking van het Kempisch criterium. En hierbij werd Mauro de beste atleet van de Benjamins jongens bij alle wedstrijden. Maar ook Loes Verhoeven ging lopen met een beker, zij behaalde een mooie 2de plaats.

Wat zijn we trots op jullie allemaal!!
En hierbij hebben we dus een zeer mooi aantal van 31 medailles en 2 bekers.

 

 

Meer afbeeldingen

Verslag wedstrijd Malle zondag 22 september 2019: afbeelding 1
Verslag wedstrijd Malle zondag 22 september 2019: afbeelding 2