BK Masters Tessenderlo

BK Masters Tessenderlo

BK Masters Tessenderlo

Mooie prestaties op BK Masters Tessenderlo zondag 3 maart 2019

Op het BK masters kwam ARAC mooi voor de dag met een toch wel sterke delegatie. Zoals het hoort mochten de “ oudsten “ het eerst van start gaan en hier hebben Frans Smets met een 19de plaats en Dirk Simons met een 29ste plaats meer dan hun best gedaan tegen de top van België in hun leeftijdscategorie.

De iets jongere gasten van M50 mochten het hierna proberen en zoals we gewoon zijn kan Luc De kinderen zich nog altijd meten met de beste crossers in zijn leeftijdscategorie en sleepte een knappe 5de plaats uit de brand. Ivo Broeckx met een 28ste plaats en Michel Meulemans met een 29ste plaats moesten alles een beetje van op een afstand beleven!


De echte jonge gasten van M35 en M40 mochten dit kampioenschap afsluiten en met een 4de plaats bij de M35 kwam Tomas Hendrickx net te kort om het podium te halen maar als je alles gegeven hebt kan je hier toch ook best tevreden mee zijn. Gino Steemans heeft op zijn waarde gelopen denk ik wat hem een 15de plaats opleverde bij de M40, Gaetan Spoormans tenslotte klokte af op een 29ste plaats bij de M35.

Door dit BK moest de rest van het programma vanaf kadet afgewerkt worden in de late shift en hier waren spijtig genoeg weer heel weinig ARAC atleten terug te vinden. Bij de Cadetten jongens heeft Jorre Meeus een voor hem zeer mooie cross gelopen met een 12de plaats als resultaat . Voor zijn zus Marthe Meeus is het seizoen te vlug gedaan denk ik want zij wordt iedere week beter, na een 3de plaats in Lommel spurtte ze nu na een felle spurt naar de overwinning. Dieter Verwaest tenslotte heeft er een doorgedreven training van gemaakt en liep als 11de binnen bij de junioren die hun cross in de duisternis moesten afwerken om 19 uur!