Enorme steun voor ARAC's nieuwe piste

Enorme steun voor ARAC's nieuwe piste

Enorme steun voor ARAC's nieuwe piste

Tot heden is al meer dan EUR 13.500 opgehaald op de website steun.atletiek-arac.be. Maar we zijn er natuurlijk nog niet...

ARAC-leden, inwoners van Arendonk, Retie, Ravels, Oud-Turnhout en anderen uit de regio willen laten blijken dat zij het belangrijk vinden dat er een nieuwe piste voor ARAC komt. Op de speciaal ingerichte website kan iedereen met enkele muisklikken een bijdrage leveren aan het project. En dat is belangrijk!

Ondanks dat het plan goed voorbereid is, moeten de laatste stappen nog worden gezet. De werkgroep infrastructuur werkt aan het technisch ontwerp en de vergunningen. Helaas is 2020 door Corona niet echt een topjaar om met leuke loop-evenementen inkomsten te generen. Dus hoe meer mensen bereid zijn bij te dragen aan het project; hoe minder ARAC als sportclub moet lenen. Dus ga allemaal naar steun.atletiek-arac.be !

En aan iedereen die al heeft gesteund; superbedankt natuurlijk voor jouw bijdrage!! Hopelijk helpt iedereen dit project en onze website steun.atletiek-arac.be goed onder de aandacht te houden.