FLASHBERICHT: RUBEN VAN LOOY BELGISCH KAMPIOEN JUNIOREN EN BELOFTEN 800 METER INDOOR!

FLASHBERICHT: RUBEN VAN LOOY BELGISCH KAMPIOEN JUNIOREN EN BELOFTEN 800 METER INDOOR!

 FLASHBERICHT:  RUBEN VAN LOOY BELGISCH KAMPIOEN JUNIOREN EN BELOFTEN 800 METER INDOOR!

Ruben Van Looy heeft nog maar eens een Belgische titel aan zijn palmares toegevoegd op het BK 800 meter indoor bij de Junioren en Beloften in een nieuwe clubrecordtijd van 1.55.73!

Normaal wordt er op een kampioenschap in het begin vrij afwachtend gelopen, maar niet zo dit jaar. De jongens van KAAG waren met twee, en die hadden een plannetje bedacht om zeer snel te starten, dus één van de twee had zich opgeofferd om te proberen Ruben eraf te lopen, omdat ze weten dat Ruben zeer snel is op het einde! Dapper geprobeerd, maar Ruben had dit snel door en plaatste zich strategisch achter deze twee en dit tot het ingaan van de laatste ronde. Ruben is wel erg diep moeten gaan om nog een concurrent van FLAK af te houden die nog heel sterk kwam opzetten.Tijd van Ruben 1.55.73 tegenover 1.56.54 voor de man van FLAK.

Weer een supergeslaagde winter met 4 keer een verbetering van het clubrecord op 800 meter tot 1.55.73 waarmee hij strandt op 0.38'' van de Belgische jaartijd bij de Junioren van het voorbije indoorseizoen!

Puike prestatie, en dikke proficiat aan Ruben!!!!!