Interclub masters Arac

Interclub masters Arac

Interclub masters Arac


 

Zondag, 1 juni was het weer zover. Een voltallige selectie masters dames en heren trokken naar Merksem om de Arac-kleuren te verdedigen.

En… iedereen was present op de verzamelplaats in Turnhout. Allemaal opgewekt en fit… of zo goed als…

Om 11.15 u vertrokken we met een colonne van enkele auto’s. Amai wat een rit. Niet te volgen, die opgepepte atleten. Minstens 130 km/u. Het gevolg was dat wij als allereerste ploeg aankwamen. We mochten direct de scheidsrechters en de organisatoren helpen met hun materiaal naar binnen te dragen, zo vroeg waren wij daar. “Hoe ouder, hoe gekker,…” zegt men wel eens…

Om 13.30 u begonnen we eraan. Al snel bleek dat Jeroen, Frans en Kathleen een ploeg hadden samengebracht met de juiste mix van motivatie, doorzetting, talent en ervaring. De ganse namiddag deden we mee in de bovenste helft van de tabel om uiteindelijk te eindigen op een gedeelde 4de plaats.

Het beste resultaat sinds jaren, volgens mij. Zelfs het “geduchte” VABCO-Mol moest eraan geloven…

Het leek erop dat naargelang de temperatuur steeg, dat ook het Arac-temperament de hoogte in ging. En heet was het op die baan en in dat veld. Gelukkig kon de “man-met-de-tuinslang” enige verfrissing bieden toen de “man-met-de-hamer” om het hoekje kwam kijken.

 

We waren niet te stoppen en we vonden het vooral gewoon plezant. De frisse pint achteraf smaakte als nooit tevoren. Kan ook niet anders als de sfeer in de groep goed zit…

Arac mag fier zijn op zijn masters. Hoe ze trainen en hoe ze gaan voor hun club.

Een welgemeende proficiat aan iedereen: Monique, Rachel, Edith, Anja, Ann, Kathleen, Karine, Jeroen, Ivo, Jos, Dirk, Pieter, Tomas, Gino, Luc, Frans en Dirk.