Remko Van Mechelen verbetert 37 jaar oud clubrecord!

Remko Van Mechelen verbetert 37 jaar oud clubrecord!

Remko Van Mechelen verbetert 37 jaar oud clubrecord!

Remko Van Mechelen verbetert 37 jaar oud clubrecord op de 200m bij de cadetten!
 
Het is dit jaar met een vergrootglas zoeken naar wedstrijden waar onze atleten kunnen deelnemen, maar toch zijn er atleten die het klaarspelen om heel knappe prestaties neer te zetten.

Remko is daar zeker één van!

Op het KVV in Heusden op 13 september zette hij zeer sterke prestaties neer, zowel op de 100m als de 200m. Op 100m plaatste hij zich knap voor de finale met een tijd van 11.97, spijtig met te veel rugwind van 3.0m /sec. In de finale verbeterde hij zich tot 11.86 met een 6de plaats, maar weer net te veel rugwind 2.2m/sec). Zonder dat tikkeltje te veel rugwind zou ook dit een clubrecord geweest zijn, dat nog steeds op naam staat van Luc Verwaest en dit reeds van 1983!!

Op 200m snelde Remko naar een eindtijd van 24.86 met weer een 6de plaats en dit is wel goed voor een clubrecord dat ook al 37 jaar op de tabellen stond op naam van Jean Oris.

Deze prestaties zijn des te opmerkelijker omdat Remko nog maar enkele maanden aan atletiek doet en dit nog maar zijn tweede wedstrijd ooit was! Drie maanden geleden had hij nog nooit een startblok van dichtbij gezien, dus er is zeker nog heel veel progressie mogelijk!

Dikke proficiat Remko!!!!