Verslag Beker van Vlaanderen vrouwen en mannen op 18 en 19 mei 2019

Verslag Beker van Vlaanderen vrouwen en mannen op 18 en 19 mei 2019

Verslag Beker van Vlaanderen vrouwen en mannen op 18 en 19 mei 2019

Verslag Beker van Vlaanderen vrouwen en mannen op 18 en 19 mei 2019!
 
 

 

Dames kunnen net niet de degradatie ontlopen.
 
Twee puntjes kwamen onze dames tekort om het behoud in 2de landelijke te verzekeren.
Iedereen heeft zijn uiterste best gedaan, maar ondanks een sterke prestatie van Liene Segers, vooral op de 200m, was dit onvoldoende. Ook door een inschattingsfout van mezelf zijn we +/- 7 puntjes misgelopen.
Misschien een mooie uitdaging voor mijn opvolger om volgend jaar te proberen om opnieuw te promoveren.
Ikzelf ga na 20 jaar ( 2000 – 2019 ) de fakkel doorgeven aan iemand anders, voor zowel de dames als de heren voor de samenstelling van de ploegen!
 
De herenploeg heeft het weer schitterend gedaan met een 5de plaats ondanks dat we nog altijd een groot probleem hebben met de kampnummers.
 
Op de 6 kampproeven behaalden we in totaal 21 punten op een totaal te behalen van 78 punten, waarvan dan nog 10 punten door Robbe Renders op verspringen.
Alle respect voor de mensen die de kampnummers hebben gedaan, ze hebben dat met volle overtuiging gedaan, een dikke proficiat hiervoor.
Dat we het verschil moeten maken in de loopnummers is al heel lang geweten en dat hebben we ook nu weer bewezen met 6 top-3 plaatsen waarvan 4 overwinningen, waaronder de 4 x 400m in een schitterende  3.21.84, en dit met voor iedereen één of twee individuele proeven in de benen . Robbe had een half uur voordien nog 6 verspringpogingen gedaan
met een schitterende 6.58m als beste. Als opening had hij ook al de 400m horden op zijn naam geschreven!


Iedereen bedankt voor je bereidwillige deelname en dito prestaties. Het is ieder jaar toch weer een speciaal sfeertje op deze interclubs!