Verslag wedstrijd!

Verslag wedstrijd!

Verslag wedstrijd!

Wedstrijdverslag van de"oudere" jeugd

 

Onze jeugdatleten hebben vorige maand nog eens een echte wedstrijd gehad in Turnhout. Voor hen is het nu wat wachten tot de vakantie grotendeels gedaan is. Ook voor onze grotere atleten zijn er terug wedstrijden. Sommige ARAC-ers hebben deze weg al gevonden.

Zo zagen we Loes Verhoeven al enkele malen in actie. Zo sprong ze 1.45 m hoog en met de polsstok springt ze zelfs over 2.48m. Afgelopen zaterdag nam ze deel aan de GP De Wallen in Burcht waar ze knap 3de werd in het verspringen (4m17) wat niet alleen een podium opleverde, maar ook een kleine geldprijs. Op dezelfde wedstrijd was ook Lotte Verwaest. Zij liep er de mijl in 5'49"37 en won hiermee de kadettenreeks (en tevens een leuke geldprijs). Lotte nam afgelopen week ook deel aan het jeugdprogramma van de nacht van de KBC. Daar liep ze een 800 m in 2'34"80. Rens Van Heerewaarden was eveneens geselecteerd om te mogen deelnemen aan de nacht. Hij moest diep gaan, maar had een prachtige tijd op de 800 m (2'08"67).
Ook Jonas Van Schoubroeck heeft deelgenomen aan de KBCnacht op de 1500 m als eerste wedstrijd deze zomer en hij heeft duidelijk nog wat wedstrijdritme nodig. Hij was dus ook duidelijk niet tevreden met 3.56.77 !

Hopelijk volgt de rest van de groep snel en zien we ook hen binnenkort weer deelnemen aan wedstrijden.

  

Meer afbeeldingen

Verslag wedstrijd!: afbeelding 1
Verslag wedstrijd!: afbeelding 2